PRODUSELE ȘI SERVICIILE NOASTRE

Domeniul nostru de activitate:

  • Producția de uși, ferestre și despărțitoare din PVC (plastic), cu profile Brügmann și Teraplast de 4 sau 6 camere și feronerie Roto, satisfăcând cele mai exigente nevoi ale clienților în cel mai scurt timp.
  • Instalare de geamuri pentru populație, întreprinderi și spații industriale, respectiv orice tip de lucrări care au legătură cu prelucrarea sticlei, fie acestea simple, sau chiar mai complicate.
  • Producția, vânzarea și instalarea de geamuri izolante (termic, fonic, de lumină, de securitate) de tip 2 și 3.
  • Tăierea și montarea în diverse structuri și grosimi a sticlei float, sticlei cu folie izolatoare (Low-e), oglinzilor, sticlei de tip catedrală, sticlei ornamentale, sticlei parsol, sticlei laminate securizate (duplex) și a sticlei sablate chimic sau cu nisip.
  • Producția de acvarii, terarii, table școlare și înrămări în termen scurt.
  • Producția și instalarea de plase contra insectelor, în diferite mărimi.

TÂMPLĂRIE PVC

PVC

Arhitectura este la fel de diversă ca și persoanele care locuiesc în casele imaginate prin arhitectură. Însă aceasta nu este singurul aspect care definește stilul unei case, ci și ferestrele și ușile, care pot accentua caracterul unei locuințe. Cu ferestrele și ușile fabricate de Istvana SRL puteți fi creativ cu design-ul casei dvs.

Pentru ca printre opțiunile de formă, culoare și materiale dvs. să găsiți acele ferestre și uși, care se potrivesc cu cerințele dvs. în ceea ce privește arhitectura, design-ul și confortul, Istvana SRL se străduiește să ofere o gamă cât mai variată clienților săi.

Pe lângă profilul de calitate germană Salamander–Brügmann, în oferta noastră găsiți și profile Teraplast 4000 și Teraplast 6000, cu feronerie Roto NT sau Vorne.

Produse de calitate

Transport și montare gratuită

Raport excelent preț - calitate

Garanție

Ferestrele produse în ziua de astăzi sunt produse finite, cu un singur strat, cu geam termoizolant. În ceea ce privește mărimea și designul, acestea pot fi foarte diverse, în afară desigur de mărimile de serie disponibile în magazinele de materiale de construcții. Producătorul de ferestre Istvana își produce ferestrele în funcție de cererile privind modalitatea de deschidere și dimensiunile. Constituie limitări doar capacitatea de încărcare ale aripilor ferestrei, respectiv câteva forme geometrice nefavorabile.

În timpul proiecției, putem alege dintre următoarele modalități de deschidere, luând în considerare nevoile dumneavoastră și aspectul fațadei. Pentru a cere o ofertă de preț, este indispensabil să precizați cum doriți ca ferestrele să se deschidă.

Ușa de intrare este un element extrem de important al casei; chiar dacă foarte mulți oameni nu acordă o atenție deosebită aspectului ferestrelor, doresc totuși să comande uși de intrare cu un aspect mai deosebit. În comparație cu ferestrele, ușile de intrare nu numai că trebuie să satisfacă nevoile de securitate, termoizolare, impermeabilitate, izolație fonică și etanșeitate, dar și nevoi ridicate de estetică și antiefracție.

Deși puțini oameni știu, de mai mulți ani există posibilitatea de a cumpăra uși interioare din profil plastic, nu numai uși de intrare.

Ușile din plastic de interior sunt perfect potrivite pentru situațiile în care acestea sunt expuși la un nivel de uzură mai ridicat. Ușile noastre interioare oferă o alternativă bună în acest sens, deoarece nu necesită prea multă grijă, sunt rezistente la umiditatea ridicată, la lichide vărsate, sau la diferențele mari între temperaturile încăperilor.

Acestea sunt disponibile într-o versiune compactă sau cu sticlă, iar cu ajutorul despărțitoarelor este posibilă și combinarea acestora. 

Ușile mari de terasă sunt instalate de obicei pe deschideri de mari dimensiuni, iar în ceea ce privește lățimea, greutatea și funcționarea acestora, ele diferă de sistemele de deschidere tradiționale.

Ușile de terasă și de balcon basculante și cu deschidere simplă sau uși de terasă simple sunt similare în structură și în modul de funcționare cu ferestrele. Acestea asigură o etanșeitate, o impermeabilitate și o izolație fonică excelentă.

Aripa mobilă poate fi basculată mai întâi pe poziția de aerisire, iar apoi poate fi glisată înspre partea fixă a geamului. Aceste uși asigură și ele o etanșeitate, o impermeabilitate și o izolație fonică excelentă.

Brugmann Logo
Teraplast logo
Wintech logo