TERMÉKEINK ÉS SZOLGÁLTATÁSAINK

Tevékenységi körünk:

  • PVC (műanyag) ajtók, ablakok, térelválasztók gyártása Brügmann, Teraplast 4, valamint 6 kamrás profilokból Roto vasalattal, az ügyfelek legmerészebb igényeit kielégítve rövid határidőn belül.
  • A lakosság, vállalkozások, ipari létesítmények épületüvegezési munkái, valamint minden olyan nemű munka, ami üvegezéssel kapcsolatos, legyen szó az egyszerűtől a bonyolultabb kivitelezésig.
  • Szigetelő (hő, hang, fény, biztonsági) üvegek gyártása, értékesítése és szerelése (2-es és 3-as thermo üvegek)
  • Különböző vastagságú float üvegek, lágybevonatos üvegek (Low-e), tükrök, katedrál üvegek, díszüvegek, parsolüvegek, laminált biztonsági üvegek (duplex), savmaratott és homokfúvott üvegek méretre vágása és beépítése különböző szerkezetekbe.
  • Akváriumok, terráriumok, iskolatáblák készítése, képek keretezése rövid határidővel.
  • Szúnyoghálók méretre gyártása és szerelése.

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK

PVC

Az építészet éppen olyan sokszínű, mint az emberek, akik a házakban élnek. Azonban nem csak az építési mód határozza meg egy ház stílusát hanem az ablakok és ajtók jelentősen kihangsúlyozzák egy ház karakterét. Az Istvana KFT által gyártott ablakokkal és ajtókkal megvalósíthatja otthonával kapcsolatos egyedi elképzeléseit.

Annak érdekében, hogy a formák, színek és anyagok kínálta lehetőségek közül megtalálja azt az ablakot és ajtót, ami az építészeti kialakítás, a design és a komfort tekintetében megfelel igényeinek az ISTVANA KFT azon dolgozik, hogy minél nagyobb választási lehetőséget biztosítson ügyfeleinek.

Kínálatunban megtalálja a Salamander –Brügmann német minőségű profil mellett, a Teraplast 4000-est, a Teraplast 6000-est valamint a Wintech profilokat, Roto NT vagy Vorne vasalattal.

Minőségi áru

Ingyenes szállítás és felszerelés

Nagyon jó ár - minőség arány

Garancia

A manapság gyártott ablakok egyrétegű, hőszigetelő üvegezésű kész termékek. Méretben és kivitelben igen változatosak lehetnek, leszámítva az építőanyag áruházakban kapható szériaméreteket. Az Istvana ablakgyártó a mindenkori igénynek megfelelő nyításmódra és méretre gyártja ablakait. Korlátot csak a szárnyak teherbírása szabhat, illetve néhány előnytelen geometriai forma.

A tervezés során külömböző nyílásmódok közül választhatunk az ablakok esetében, az igényeket és a homlokzat megjelenését figyelembe véve. Már az árajánlat lekéréséhez is elengedhetetlen, hogy tudjuk ablakaink nyílásmódjait.

A bejárati ajtó a ház fontos eleme, még akkor is, ha sokan az ablakok megjelenésére nem fordítanak különösebb gondot, a bejárati ajtót szeretnék különleges megjelenésben megrendelni. Az ablakokhoz képest a bejárati ajtókkal szemben nemcsak hőszigetelési, vízzárási, hanggátlási és légzárási elvárásaink vannak, hanem magas esztétikai és betörésgátlásra vonatkozó igényeket is ki kell elégítsenek.

Bár évek óta létezik, mégis kevesen tudnak arról a lehetőségről, hogy nemcsak a bejárati ajtókat, de a beltéri ajtókat is megvásárolhatjuk műanyag profilból.

A műanyag beltéri ajtók kiválóan alkalmasak olyan esetben, amikor nagy igénybevételnek vannak kitéve. Beltéri ajtóink jó alternatívát tudnak biztosítani, mivelhogy kevés törődést igényelnek, jól ellenállnak a magas páratartalomnak, a fröccsenő folyadéknak, vagy a helyiségek közötti nagy hőmérsékleti eltéréseknek.

Rendelhetők tömör, üveges változatban, de osztók segítségével lehetőség van kazetták kialakítására is, így az üveges és tömör felületek kombinálhatóvá válnak.

A nagyméretű teraszajtók jellemzően az igen nagy méretű falnyílásokba kerülnek beépítésre, szélességben, súlyban és működésben eltérnek a hagyományos nyíló szerkezetektől.

A teraszokra, balkonokra kerülő egyszerű nyíló vagy bukó-nyíló teraszajtók szerkezetileg és működésükben az ablakokhoz hasonlítanak, kiváló légzárással, vízzárással és hanggátlással rendelkeznek.

A mozgó szárny először szellőző állásba kibuktatható, majd eltolható a fix üvegezés elé. Egyértelműen ezk az ajtók is kiváló légzárással, vízzárással és hanggátlással rendelkeznek.

Brugmann Logo
Teraplast logo
Wintech logo