PRODUSELE ȘI SERVICIILE NOASTRE

Domeniul nostru de activitate:

  • Producția de uși, ferestre și despărțitoare din PVC (plastic), cu profile Brügmann și Teraplast de 4 sau 6 camere și feronerie Roto, satisfăcând cele mai exigente nevoi ale clienților în cel mai scurt timp.
  • Instalare de geamuri pentru populație, întreprinderi și spații industriale, respectiv orice tip de lucrări care au legătură cu prelucrarea sticlei, fie acestea simple, sau chiar mai complicate.
  • Producția, vânzarea și instalarea de geamuri izolante (termic, fonic, de lumină, de securitate) de tip 2 și 3.
  • Tăierea și montarea în diverse structuri și grosimi a sticlei float, sticlei cu folie izolatoare (Low-e), oglinzilor, sticlei de tip catedrală, sticlei ornamentale, sticlei parsol, sticlei laminate securizate (duplex) și a sticlei sablate chimic sau cu nisip.
  • Producția de acvarii, terarii, table școlare și înrămări în termen scurt.
  • Producția și instalarea de plase contra insectelor, în diferite mărimi.

GLAFURI ȘI PLASE

PVC

Glafuri interioare din plastic

Glafurile interioare din PVC se caracterizează prin rezistență excelentă la căldură, lumină, zgârieturi, umiditate și substanțe de curățare.

Glaful din PVC alb este unul dintre tipurile de glafuri cele mai răspândite, datorită prețului avantajos și rezistenței sale.

Tăiat la mărime, cu terminații din plastic la cele două capete, este disponibil nu doar în alb, ci în mai multe culori RAL, pentru a crea atmosfera de interior pe care o doriți.

Lățimea glafurilor: 10 cm, 15 cm, 20 cm, 25 cm, 30 cm, 35 cm. Mărimile reprezintă lățimea întregii structuri a glafului.

Terminațiile sunt elemente amplasate la capătul glafurilor, în general din plastic, care pe lângă funcția lor estetică, au un rol și în protejarea glafului de apă. Din această cauză, marginea terminațiilor de pe glafuri este mai înaltă.

Terminațiile glafurilor din plastic sunt disponibile în perechi, câte unul pentru fiecare capăt. Gama de culori pentru terminațiile glafurilor din plastic:

  • Alb
  • Maro deschis
  • Maro închis

Glafuri exterioare din aluminiu

Glaful exterior din aluminiu se fabrică prin sinterizarea suprafeței, astfel devine rezistent la efectele vremii. Dilatarea termică este minimă, astfel că la o lungime mai mică de 6 m, nu este nevoie să lăsați loc pentru dilatare. Protecția împotriva apei este asigurată de un profil în față și unul în spate. Glafurile din aluminiu se găsesc în culorile alb și maro, iar lățimea lor este de: 7 cm, 9 cm, 11 cm 13,5 cm, 15 cm, 16,5 cm, 18 cm, 21 cm, 22,5 cm, 24 cm, 26 cm, 28 cm, 30 cm, 35 cm. Mărimile reprezintă lățimea întregii structuri a glafului.

Plase țânțari

Este una dintre plasele de țânțari cele mai simple și mai ușoare de montat. Este o protecție simplă și rapidă împotriva insectelor. Este fabricat din materiale de calitate, asigurând astfel rezistența la efectele vremii, pentru o protecție de durată împotriva insectelor.

Brugmann Logo
Teraplast logo
Wintech logo

ATELIER STICLĂRIE