TERMÉKEINK ÉS SZOLGÁLTATÁSAINK

Tevékenységi körünk:

  • PVC (műanyag) ajtók, ablakok, térelválasztók gyártása Brügmann, Teraplast 4, valamint 6 kamrás profilokból Roto vasalattal, az ügyfelek legmerészebb igényeit kielégítve rövid határidőn belül.
  • A lakosság, vállalkozások, ipari létesítmények épületüvegezési munkái, valamint minden olyan nemű munka, ami üvegezéssel kapcsolatos, legyen szó az egyszerűtől a bonyolultabb kivitelezésig.
  • Szigetelő (hő, hang, fény, biztonsági) üvegek gyártása, értékesítése és szerelése (2-es és 3-as thermo üvegek)
  • Különböző vastagságú float üvegek, lágybevonatos üvegek (Low-e), tükrök, katedrál üvegek, díszüvegek, parsolüvegek, laminált biztonsági üvegek (duplex), savmaratott és homokfúvott üvegek méretre vágása és beépítése különböző szerkezetekbe.
  • Akváriumok, terráriumok, iskolatáblák készítése, képek keretezése rövid határidővel.
  • Szúnyoghálók méretre gyártása és szerelése.
  • Külső alumínium párkányok, belső PVC párkányok méretre vágása és szerelése.

PÁRKÁNY ÉS SZÚNYOGHÁLÓ

PVC

Belső műanyag párkány

A belső PVC párkányokat kiváló hő- és fényállóság, karcmentes felület, nedvességgel és tisztítószerekkel szembeni ellenállóság jellemzi.

Az “anyagában fehér PVC” párkány a legelterjedtebb párkánytípusnak tekinthető kedvező ára és időtállósága miatt.

A párkány méretre szabva, két oldalán műanyag véglezáróval, a belső tér hangulatának kialakításához nemcsak fehér, hanem különböző RAL színekben is rendelhető.

Ablakpárkányok szélességei: 10 cm, 15 cm, 20 cm, 25 cm, 30 cm, 35 cm. A méretek a teljes párkányszerkezet szélességére vonatkoznak.

A végzárók a párkányok végére telepített, általában műanyag záróeszközök, esztétikai funkcióik mellett fontos szerepük van például a víz elvezetésénél. Természetesen a párkányokon található végzárók pereme ezért magasabb.

A műanyag párkányaink végzárói párban vannak, kétoldalas kivitelűek. A műanyag párkány végzáró színválasztéka:

  • Fehér
  • Világosbarna
  • Sötétbarna

Külső alumínium párkány

Az alumíniumlemezből készült külső ablakpárkány szinterezett felületkezeléssel készül, ezért jó az ellenálló képessége a környezeti hatásokkal szemben. Alacsony hőmozgása van, ezért 6 m hosszúságig nem szükséges dilatációs rés képzése. A vízzel szembeni védelmet az első és a hátsó élzáró profilok biztosítják. Az alumínium ablakpárkányok fehér és barna színben kaphatók, szélességük pedig: 7 cm, 9 cm, 11 cm 13,5 cm, 15 cm, 16,5 cm, 18 cm, 21 cm, 22,5 cm, 24 cm, 26 cm, 28 cm, 30 cm, 35 cm. A méretek a teljes párkányszerkezet szélességére vonatkoznak.

Szúnyogháló

Az egyik legegyszerűbb és legkönnyebben felszerelhető szúnyogháló. Egyszerű és gyors védelem a rovarok ellen. Minőségi alapanyagokból készült, az időjárási viszonyok elleni, hosszú élettartamot biztosító rovarvédelem.

Brugmann Logo
Teraplast logo
Wintech logo